Picnic og badetur i Chemainus River udstyret med diverse grej fra vores søde værter – og en god mulighed til at teste Olympus Tough kameraet, som er vandtæt og indkøbt til kajakture og andre våde oplevelser – 4. rejsedag mandag den 9. juli.

Lækker mad og køligt bad

Et håndtegnet kort, som vi tjekkede med satelitbilleder i Google Maps, og vi fandt det hemmelige sted ved floden langt inde i en skov. En køletaske fyldt op med gode lokale oste, italiensk skinke og mit hjemmebagte nøddebrød fyldte maverne godt op. Så tog vi en badetur i det kølige flodvand. Vejret blev køligt, det begyndte at småregne, så vi pakkede sammen og kørte tilbage til vores lille hytte i baghaven hos Yvonne og Bryan, vores Airbnb-værter. En og skøn naturoplevelse, hvor vi var helt alene midt inde i skoven ved floden.