Lotte Rosgård

Min personlige blog, hvor jeg skriver om det, der optager mig: gode oplevelser, kreativt arbejde med mønsterkonstruktion, syning og strik samt naturoplevelser, rejser og god mad.

Kategori: Rejser

Det hemmelige sted ved floden Chemainus River

Picnic og badetur i Chemainus River udstyret med diverse grej fra vores søde værter – og en god mulighed til at teste Olympus Tough kameraet, som er vandtæt og indkøbt til kajakture og andre våde oplevelser – 4. rejsedag mandag den 9. juli.

Lækker mad og køligt bad

Et håndtegnet kort, som vi tjekkede med satelitbilleder i Google Maps, og vi fandt det hemmelige sted ved floden langt inde i en skov. En køletaske fyldt op med gode lokale oste, italiensk skinke og mit hjemmebagte nøddebrød fyldte maverne godt op. Så tog vi en badetur i det kølige flodvand. Vejret blev køligt, det begyndte at småregne, så vi pakkede sammen og kørte tilbage til vores lille hytte i baghaven hos Yvonne og Bryan, vores Airbnb-værter. En og skøn naturoplevelse, hvor vi var helt alene midt inde i skoven ved floden.

 

Foto og mad – Kinsol Trestle og Victoria, BC

Søndag den 8. juli var 3. rejsedag og samtidig første dag på Canada rejsen efter en hel nats søvn. Turen bød på skønne naturoplevelser ved de gamle jernbanespor og en flot, gammel jernbanebro i Kinsol Trestle. Eftermiddagen tilbragte vi med mad og drikke i statens hovedstad Victoria.

Blomster, svampe og en flot, gammel træbro

Når mit Nikon spejlrefleks kamera er med, kan jeg ikke lade være med at lege med blænden, som er min absolutte, manuelle favorit-indstilling. Jeg bliver aldrig en kamera-nørd, men jeg holder af at spotte smukke motiver og lege med dybdeskarpheden – eller rettere uskarpheden i billederne.

Food Tour i Victoria

Andy Olson fra A Taste of Victoria Food Tours var en glimrende guide – faktisk mindede han om en canadisk udgave af danske Peter Ingemann med sin markante latter, sjove historier og ‘speedtalking’. Vi smagte meget forskelligt og lækkert i både den søde og den krydrede afdeling. Og vi smagte den japanske matcha te for første – men absolut ikke sidste gang.

Det gør mig glad i låget, at de på disse kanter er begyndt at tænke på at minimere brugen af plastik og genbruge materialerne fra engangsservice.  Kom ind i kampen, Danmark!

Vicoria – en smuk, gammel by

5 timer i Victoria blev det til, men vi kunne sagtens have brugt mere tid i den smukke, gamle by: The City of The Newly Weds and Nearly Dead, som vores guide så poetisk udtrykte det. Byen er regeringshovedstad i staten British Columbia, og der værnes om den idylliske stemning med bl.a. blomsterdekorationer i lygtepælene og beskyttelse af gamle bygninger.

 

© 2021 Lotte Rosgård

Tema af Anders NorenOp ↑